Parkeerdaken

Parkeerdaken
Het leveren en aanbrengen van parkeerdaken is voor Boosdakbestratingen geen probleem. Of het nu een parkeerdak, parkeerdek of meerdere parkeerdaken zijn! Boosdakbestratingen heeft de capaciteit om ieder soort parkeerdek te kunnen realiseren.
Het doel van een parkeerdek is auto’s op een dak laten parkeren ‘ook wel Parkeerdak genoemd’ Boosdakbestratingen kan parkeerdaken aanbrengen die zwaar en licht belast kunnen worden.

Parkeerdek voor normale of zware belasting.
Het verschil tussen een parkeerdek dat zwaar wordt belast en een parkeerdek dat licht wordt belast is niet het aantal voertuigen maar het soort voertuigen. Een licht belast parkeerdek is dat van een winkelcentra waar alleen personen auto’s komen en lichte bedrijfsvoertuigen. Een zwaar belast parkeerdek, is waar kleine tot grote vrachtwagens komen, maar ook bijvoorbeeld ambulances.

Normale belasting en zware belasting voor parkeerdaken resulteert in 2 systemen.

1 EasyPark parkeerdek systeem
2 Deckdrain parkeerdek systeem
Met beide systemen kan parkeren op een dak worden gerealiseerd.

Easypark parkeerdek systeem

Dit is een modulair parkeerdek systeem, wat met tegels en dragers wordt verwerkt. Afhankelijk van de uitgangspunten en de eisen waar het parkeerdek aan moet voldoen, zal dit systeem op isolatie platen of rechtstreeks op de dakbedekking worden aangebracht.

Deckdrain parkeersysteem

Deckdrain bestaat uit een splitopbouw met hierin een drainagelaag verwerkt. Met split als bestratingslaag kunnen dezelfde soorten bestratingen worden toegepast als op de openbare wegen.
Met beide parkeerdek systemen worden solide en verzorgde parkeerdaken opgeleverd!

Boosdakbestratingen helpt u graag bij het voorbereiden en uitvoeren van een parkeerdek!

Aankleding parkeerdek,

Hierbij kunt u denken aan:
Belijning
Drempels
Stootranden
Verlichting